top of page

TEAM

Maak kennis met ons team

Manu.jpg
Elynn.JPG

Manu Van Leeuwen

Elynn Van Acker

Apotheker

Apotheker Assistent

Rosemarie Verellen

Apotheker

Els.jpeg

Els Vlassenbroeck

Apotheker

Evelien.JPG

Evelien Vlerick

Apotheker

ARPA_APOTHEEK_WEB-18_edited.jpg

Beste bezoeker, 

 

Hertecant Farma werd opgericht op 1 januari 2009 na de overname van Apotheek Gabriels Chris.

De link in de naam verwijst naar de locatie op de Emiel Hertecantlaan. Er is geen enkele link met de familie Hertecant. Mijn naam is Diederik Van Cleemput, apotheker en titularis eigenaar van Hertecant Farma Berlare. Na ruim 10 jaar hebben we op de parking van het oude gebouw een nieuwe apotheek gebouwd die klaar is voor de toekomst met een ultramoderne robot binnen en een 24/7 afleverautomaat buiten. Minder administratie en meer tijd voor ons klanten.  

 

Samen met mijn vast team ben ik trots te kunnen zeggen dat we jarenlange ervaring, gekoppeld met degelijk advies en vooral persoonlijk contact kunnen delen met al onze goede en trouwe klanten. We doen ons best om dagelijks iedereen te helpen en te begeleiden in het goed gebruik van de medicatie. Daarnaast zijn we een zorgpunt apotheek om alle thuiszorg zo comfortabel mogelijk te laten doorgaan. 

 

Apotheek Sluizeken Gent, Apotheek Vanrusselt Jessica, Apotheek Latem en Christophar online webshop zijn nauw verbonden met Apotheek Hertecant Farma. Hierdoor kunnen we dagelijks stock uitwisselen en vaak een oplossing bieden voor medicatie die moeilijk beschikbaar is op de belgische markt.

 

Kom gerust eens binnen en proef de familiale sfeer in onze nieuwe apotheek. 

bottom of page